MISSZMOKIDZ

MISSZMOKIDZ

Tuesday, December 1, 2009

syurga okidz....amazing!!!!!

sanTapan Maaaaate!!!!
EGOO... nYERRR okid NIIHHH
putih jjjjjjjjjjjjjjekkk
kuning DIRAJA!!!!
okid hijau 2....SEJUK Jek MAte memandang!!!
PEMAndanGAN YAng mEmPERSONA...TERPEGUN!!!! caNTIK
laDANG OKIDZ PUrplE N PUTIH SALju

Friday, November 13, 2009

adakah anda stress???




adakah anda stress dengan keadaan anda...
kami ada cara untuk menangani nya...
MACAMANe???
MINUM LAH KOPI XS ADAPTOGENS -anto stress-
anda akan teruja dengan rasa,aroma dan khasiat nya..
sekali cuba pasti anda ingin lagi...
herba adaptogens akan membantu menangani stress secara dalaman..

STRESS ADALAH PUNCA KEPADA PELBAGAI MASALAH,PENYAKIT DAN KETERBATASAN POTENSI DIRI
ADAPTOGENS MENJADI FUNGSI PENTING MENJANA KESIHATAN TUBUH
MEMANG TERBUKTI...

ikuti lah program 100 hari adaptogens anda akan merasa perubahan...

disyorkan oleh pengamal perubatan botani

  • bg menormalkan fungsi-fungsi tubuh
  • memperbetulkan tugas-tugas penting badan termasuk menyahkan toksik,
  • permurnian tisu-tisu badan,
  • mengimbangkan fungsi tubuh
  • membentuk peringkat asas ketahanan tubuh
  • menstabilkan sistem saraf

Thursday, November 12, 2009

my best fren JANNAH
adik manis aku...nadiah


yang bju merah 2 bakal kakak ipar, yang sebelah 2 atuk pompuan saya,yang kecik,tudung oren tu mak kesayangan saya
yang bju oren tu abah saya,baju purple batik tu bakal bapak mentua..atok saya diantara keduanya
da datang da pun!!!
MENUNGGU kedatangan pihak lelaki!!

gambar-gambar merisik



cincin di sarungkan...tande jad!LAH 2...HIHIHI ciuman pertama bakal mak mentua!!!
segan siooottt!!

gambar-gambar merisik


senyuman yang sangat bererti...
he...
biasa jek!!
majlis yang ringkas

Saturday, November 7, 2009

da lame x update....

da Lame aku x up date blog ni ...
sampaikan member aku kutuk aku...
aku x sempat lah..
busy sangat...
aku skarang da blaja smula di open university..
amik diploma executive in retail mangement..
MARA support aku.

huhu....
masa bln 10 ari 2 aku da dirisik...majlis yang simple sahaja
sebab aku x nak bertunang..
dalam islam pun yang penting merisik..tol x???
so, aku akn upload gambar masa majlis 2..
kawan kesayangan aku sanggup hadir untuk majlis aku...
thanks 2 jannah..
aku akn smpi mati beb!!!
so. kesimpulan dari majlis 2..
mungkin majlis perkahwinan aku akan diadakan pada bln 11 2010..
aku ingat nk amik tarikh 12,11,10 sebagai satu tarikh keramat untuk aku...
hiiiii...harap2 x de halangan..

untuk businees kopi plak..
alhamdulillah da makin maju...
hopefully ape aku ingin kan succees lah....

Saturday, August 22, 2009

ape kbo u all!
mcamne puasa kali ini dibulan ramadhan!!!
adakah anda mengalu2kan kedatangan nya???
cepat sangat masa berlalu...Tol x???

Friday, August 7, 2009

KHASIAt n KAndungAN KOPI XS aDapTogEns


poster kopi XS AdaptogenS-AnTi sTRess-

Thursday, August 6, 2009

event miggu niiii....

NI GAMBAR EveNT kaT dARuL QuraN tdIIIII......
nGAn jaBATN hal EhWaL VETeran

PENAt sehhh!!!!!!

UWaaaaaaaaaaaaaa!!!
aku da TUlis bebaNYAk sal aku.
leh TERdelTE plakkkk!!!!!
ammma.............. aPPPAaaaa......
nk nGis nihhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

capex DEhhhh (bak kate adik aKU...)

event byak plak skunk...........
berganti2............
NK PROMO KOPI NYER PASAL...........
kena kerja KeraS dari SKUnk..
KAlo x saaaPe nk bg AKu makan.............
SemeMAg nyer Rezeki untuk AKu, Tuhan Nak bgii..
SYUKUR....................

sal...... CIK aBAng Plakk..
Asyik nk GAduh JEk... mEntang2 jauhhhh!
RINDU menGUnung Tinggi........
Rasa Lambt TOl nk Di Satukan.......
TP adaKAh AKu Benar2 SEDIA???
Jawpan YNG masih DIawangan........

TP aku YAkin, DYE JODOH AKU........
Aku Syang DYe......
x saBar Nk JUmpa DYE.........
nk Kurang kan Rindu di HAtii.........
HE........
jIwang plak.............
ok r.............
sampi disini.. nt aku Post lagi........
MMMUAH!!!
untuk kwan2 Yng aaku RINDUiiiiii!!!!!!!!!!

WAsalam

Tuesday, July 28, 2009

Hari ini DAlam SEJArah

SAlam u ALL!!

aku CAm x CYE seh aku lEh on air KT tv..
RTM (selaMAT pagi malaYsIA)
bdegup2 aku..SEab BAek ade Kopi XS ADAPTOGENS ni....
Kurang CKIT lah GUGUP 2..
klau X AKU ni LEy piTAm tau..
waaLOPUN 8 minit Jek kuar..tp sekurang2 nye AKu DApt rasakan...
x pernAH aKu BAYANgkan aku LEH mASuk TV..
PAyied antara MEmber yang tGOK AKu KT TV..
DYE CAkap aku NAMpk TEmbam..
HEEE.. jadi malu lak..
SEBEnar nya cita2 KU nk jd TENTERA..
tp nmapk nye Ku Jdi USAHAWAn..
tp MASIH dalm GOLOngan BWU nak naikk..
hee..
perniaGAAN aku hasil PANTAuAn JABATAN HAL EHWAL VETERAN ATM..
still TENTERA lah.....
ape2 pun aku SSSUka KEHIdupan KU Skang..
EHHH.. nt aku post lagi.. aku da kering idea NIIII...
nk pkir lu...............
saMPAI keTEmu lagii.................
SAYANg u aaaaaaaaaall

Wednesday, July 8, 2009

x tahu!!!!!

bawu nk try!!! ketinggalan btol!!

;;