MISSZMOKIDZ

MISSZMOKIDZ

Thursday, March 18, 2010

18 mac 2010
hahaha...slam suma kawan2... skunk kami berada d' perlis... jauh nun kat utara hah....

kitorang duk gila bergambar syok sendiri kt cni... aktiviti d perlis adalah macam biasa, jual kopi,jual kopi,n promo kopi.. pendek cter kopi..kopi..kopi.... sesat kt perlis nih..tanya owang sini suma bg direction slah....ohhh, mak okid mengamuk....alah biasalah 2...kan..kan...nadia plak jadi tukang sound kt mak okid....anak yang paling brani...hahaha...owang perlis ni suma peramah no..dye cakap laju lah...kami pun x faham sangt... pi makan cendol kt kangar,kedai ape ntah...lupa...pelayan dye punya lah loklak....ketawa kami tgok kepoyoan mereka....depa kate da kena training macm 2....isk2...ade ke patot...what ever pun laksa sedap...nyum2... nk tgok gambar laksa...ALAMAK...lupa lah nk amik....tp kami x tipu tau....hiiiii........so,,arini masih di perlis...cter arini jeklah...esok cter lain plak...hihi...ni gambar gurl gila gothic gedik...hahaha....wawa x masuk korum sebb de GENG bUDAK baWAh uMUR....hihi....
aku berManje ngan naDIAh...NAk amik Gambar same2 tp dye conqure lak...(btol x aku eja conqure 2???) psttt...(macam owang arab lak tgok mate 2)hihihi...malu lak puji diri sendiri...

asala lah nadiah ni.....aku nk gak amik gambar fulll....x baik tau...

aKU KEna agi.....nad!!!! tEpi lah......syooooohhh..

Akhir nya!!!! dapat jugak....YAhooooooooooooo.......Lihat lah kami....
NABILAH n NADIA
(GGGdP)

demikian lah cter kami....aku pun da pening idea...daaaaa
MUAHHHHH(((( baGi Yang JELES))))))

Wednesday, March 17, 2010

Keja GilA di PAntai timor....


pada 12/04/10 kitorang satu family g trip g kuala ternganu....SEBaB ada kaunter bergerak jabatan Hal Ehwal Veteran Atm.....kitorang gerak dari kl pukul 9 mlm sampai kuala terengganu pkul 3 pagi..kantok gila coz bawak keta sorang2..esok kul 7 pagi sudah bagun untk siap sedia....tp sebelum g sarapan kt tempat banyak asap...ayam bakar dan nasi kerabu....huhubhuhu....SEDAP..pas 2 g kat kg merchang lada...sampi nk sosat lah...tnye owang pun blur2 gaak...hurm apalah.....so,lepas da stle keja kitorang pun g jalan2 kt datarn syahbandar....amik angin petang...hahaha...
best...!!!penat tp syok...!

aik!!!!pakai mafla mcm g oversea jek...hahahaa.....

syok nyer si Bilah 2 makan... x ingat dunia ke??? yang si nadia 2 bengang x dapat makan...hahaha...

ni lah kami 3 beradik....nabilah n najwa n nadia...sape lagi mantap????
asl lah si nadia 2....nganga jek....nk manje2 ngn kakak nyer plak....hihi....

Tuesday, March 16, 2010

da wat tag payid.....

1.- Adakah anda rasa HOT???
panas tp bawu pas hujan....panas hati kot..... ^_^
2 - Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!
x pandai ar nk upload...sape2 leh ajar...
3 - cerita pasal gambar?
ngan buah hati tersayang....masa 2 kt kl...masing2 posing sakan dengan baju bawu beli kt sogo....hhaha kantoi...

4 - bila kali terakhir anda makan pizza?
ngan buah hati saya minggu lepas....x makan pizza tp amikk bau jek....teringin nk mkan spagety...nyum2...sedap...
5 - lagu terakhir yang anda dgr?
ingat2 lupa la......tp tdi duk sibuk nyanyi2 lagu xpdc....hihi

6- selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
bella,bell,bilah,bibik..(pangilan masa uma sewa dulu...sebab suka masak..haha), yang,sayang(pangilan dari buah hati...)hihi
7 - tag lagi 8 orgsiapakah pemenang bertuah yang dipilih??jengjeng
nurul jannah

wan nurul nadiah
pian
kak ngah
ainun
payid
zaila
ayah de

9 - siapakah org no.1 kepada anda?
kawan kesayangan...mungkin bakal jadi biras kot...hahahaa
10 - katakan sesuatu mengenai org no.5?
sibuk nk kawin tp x sempat nk wat persediaan....cik ainun...kain banyak x sampai agi....tgu tau latest design...
11 - no.3 ada hubungan dengan siapa?
tak tahu la plak...^-^
12 - bagaimana pula dengan no.4?
mcm ada bunyi2...tp x thu lah....saya x pandai korek rahsia...owang cter saya dgr jek...
13 - pesanan kepada orang no.6
aku da wat tag ni da.............

14 - kata2 cinta untuk orang no.2
aik...x kan nk becinta ngan sister sendiri... x sesuwaiii.......
15 - adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
langsung x sama dari segi umur ,jantina, dan taraf perkahwinan...hahaha....no 8 is my uncle...dan no 7 my best frenz .
16 - berikan 5 perkara yg anda tau tentang org yg mengtag anda
owhh..da jadi tunangan orang...syuihhh..jagan kaco....
my bestest friend ever...

suka makan kek dye wat...nyummm2
suka warna puprle kot....jagan slah sudah...haha

sangat sayang mak nyer...manje jek kalo ckp ngn mak....
17 - persamaan antara KAMBING da lembu...
sedap di makn masak kari...nyum...
18 - perasaan anda wat tag ni?
perasan teruja.....
19 - adakah anda tau si razman itu sengal?
Ntah
20 - a)GAY or b)LESs
xmo dua2....da de buah hati sudah...

CAntik kan BLOG Aku...

koRang X rasa ke blog aku ni macm cantik gak...hahah...THanks to my fren....nurul jannah kerana sudi mecantikkn blog ni...hahaha..kalo harapkan aku,x de makne nyer...hihihi

aku Budak bawU baljar,so x bpe pandai lagi...x pelah dengan banuan rakan2...aku blh blaja agi dalam dunia blog ni...ihihi...macm ketinggalan zaman plak...

sebenar aku x pandai nk karang2 ayt ni...x bpe nk expert...hahaha...
lain lah member aku sorang tu...ayat bunga2 jek...hihi...(sape yang terasa mintak maaf k)hi...

so..dalam cuti 2 minggu ni sibuk promosi kopi...so,,,masa agak terhad...ape tah lagi untuk buah hati...cian dye... x pe..nt saya balik,kita g dating agi eh...hihi

Thursday, March 11, 2010

mahal NYE?????

11 mac 2010

tadi bila aku ke klia untuk menghantar kopi,kau ingat ke satu pusat rawatan muka di bangi....so,selepas settle keja aku...aku pun ke bangi dan ke tempt tersebut....
niat nk tanye treatment untuk muka aku ni...
1. masalah muka aku ini
-eczema
-muka yang kering
-muka kusam
-ada pimple kecik2..
-bila eczema da baik akan jadi oily skin...
fuh..banyak gak masalah...

normal facial ,x boleh...
menurut konsultant kecantikan itu nama E*(x boleh di nyatakan) masalah muka aku ni banyak sangat dan treatment sangat complicated...so.. dye suggestkan membuat treatment hydrting... bagi muka aku ni lembab.. kena guna vitamin c... sekali facial RM500...fuh..terkejut kau... mahaal nyer...terkedu lah sekejap..
menurutnya memang mahal sebab produk kt situ dari spain... so dye kate kalo wat pakej haraga dalam RM3500... 8 kali treatment...banyak ar dye bg FOC termasuk produk...

so,aku tanya pada pembayaran????(aku ingat boleh bayar ckit2)
jawapan nyer amat mengecewakan... hanya boleh di bayar cash sahaja... FUH..mane nk cari 3 riban....huhu..baik bayar wet keta 7 bulan... hahaha...

so,aku pun ckap lah aku akan datng lagi...aku macam berminat tp ............ xmmpu ar..... kalo x ok cmne??? AKU gak yang rugikan....

untuk pengetahuan korang,pusat kecantikan itu baru lagi kt malaysia.... ada program rancangan kt tV#..... aku takot nk cakap....nt kata sabotaj....



wajah aku yang di katekan masalah

;;