MISSZMOKIDZ

MISSZMOKIDZ

Wednesday, December 15, 2010

CIK ke PUAN!!!



assalamualaikum dan selamat sejahtera dan salam satu MAlaysia....

arini kita sokseksoksek sal status aku yang da bertukar nih... ini juga bermaksud rutin harian ku juga berubah....uwaa...uwa......
nape aku sedih ????? x sedih lah tp aku cam bangga upanya aku nih leh wat cuma kena practice selalu....
eh.. ape yang kena practice 2????? JENG..JENG....
CUBA TEKA??
huhu.... 1 nyer aku leh bangun pagi... bayangkan lah kejutkan suami n watkan sarapan untuk nyer.... (dulu time anak dara x pernah wooo watkan sarapan untuk mak...alamak kantoi)..
sekarang tanggungjawab da menyengetkan bahu yang sememang nyer senget tapi kita wat lah ape yang mampu...
kalo nak cter pasal kehidupan baru nih memang lah permulaan nyer suma nye best!!! *amat mengharap best sampai bila2* rasa macam dunia ini ana yang punya...hahaha padahal duk berdua tp perasan sorang2...hukhuk....
tp sebenarnya perkahwinan ini akan merasa sangat best pabila kita kahwin dengan insan yang kita cintai dan insan itu mencinta kita.. maksudnyer jodoh ini adalah JODOH ALLAH *amik dialog syurga cinta*dari mata turun kehati dan kemudian nyer melamar dan menikah.


bila ada cinta maka akan timbul sefahaman....walupun sebenarnya kitaorang ini x sefahaman...contohlah ye... aku nk tgok cter TV3 tp cik abang nak tgok bola...yang sefahaman nyer ialah dua2 nk tgok tv... yang x sefahaman 2 chanell yang nk di tonton....so??? macamane??? nk bertengkak ke nk mengalah... so, aku mengalah lah sebab piala suzuki 2 bukan slalu ada kan...lagi2 malaysia yang main... so sebagai warga malaysia kena sokong lah.... so aku pun melayan ar tenet dan tulis blog....

dalam menulis2 nih akhirnya sudah goal lah malaysia 1-0....harap2 x de lah vietnam goal....huhu.. satu blok gegar dengar hubby jerit goalllllll!!!! ape tak nyer aku pun goyang...hahaha
dan aku pun hilang lah idea untuk menulis SEBAB kepala da goyang!!!! toink..tOINKKK ^_^
da tambah g goal.....makin pening..gegaran!!!! 2-0


4 Comments:

  1. dari~ummie said...
    waduh wan,,,ko doakan aku kahwin cepat! wakakakaa...mcm best tgok ko kahwin..hehehhhehehee..bahagia hendaknya selama2nya..amin...
    =*NuRo0L* = said...
    aku nak kawen jugak...!!!!!!
    cik Nurul said...
    ak sgt berbangga dengan ko wan....cinta...mmg mampu mengubah segala-galanya...always pray for ur happiness forever.... ^_^
    ratu okidz said...
    btol ar...maceh

Post a Comment