MISSZMOKIDZ

MISSZMOKIDZ

Thursday, April 14, 2011

moga Allah perkenankan

tiba-tiba rasa nak share ngan korang ape yang berlegar kt pkiran aku nih....
haha..nk thu x ape yang aku pkir dan aku inginkan?
1. semestinya pasangan yang berkahwin nk dikurniakan anak... belum tiba waktu untuk kau mendapat title sebagai seorang ibu...almost my fren yang kahwin area tyme aku, kebanyakkan da mengandung... x kan lah x jeles kan.....subur nya dyorang....ape masalah aku ek.... lepas excident dulu memang period cycle x betul...after kahwin alhamdulillah ok lah ...boleh detect hari subur....tp minggu lepas aku terjatuh dan bleeding pada faraj...padahal bawu 10 hari suci...mula- mula sikit....lame2 mcm period lak...g doktor just dapat ubat berhenti darah......cek upt memang x pregnat.....sepanjang minggu terasa pinggang sakit jek....kawan2 doakan sya cepat timang anak yea....jauhkan saya dari maslah ketidaksuburan..ok!!!

2. terasa macam nk beli rumah....bila tgok uma kt area setia indah ni...telan air liur...mahal nyer rumah...almost half milion......fuyooo......orang kaye jek mampu...hahaha..ada rumah yang murah tp jauh nk g temapt keja n jem lak 2...alahai......rugi sewa uma sedangkan mampu beli uma cuma masalah lokasi perumahan sahaja...aku da terpikir macam2 dekorasi rumah da.....mudah2 an tahun depan dapat la yea beli rumah...
banyak yang aku pkir untuk kehidupan ini...tp yang penting aku ngah berusaha untuk jadi hamba Allah yang taat...beri lah aku kekuatan.....aminnn.
lepas ini aku cuba rajin mengupdate blog...huhuhu
sekian...


1 Comment:

  1. Mummy Wanna Be said...
    rumah dekat kota masai yang baru launch pun cantik harga sangat berpatutan double storey around 127k untuk bumi kalau dekat memang nak beli 1...tapi rezeki tempat lain.. :)
    btw tahniah bakal bergelar ibu

Post a Comment